úterý 12. ledna 2016

Znovu Zvíře jako věc....

Koukám a dnes zvíře doneslo svůj ulovek jak jsem koukal mělo z něj velkou radost !

Zvíře které nikdo neučil lovit protože už od jak živa byla v domácnosti oddělená od matky.

Uloví vždy a přinese jej tam kde vyrůstá (domů) .

Netuší co sním ale dělat.. Je to jako příběh bez konce, nespořádá jej ani se ho později nedotkně, nebo ho jen tak roztrhá :).

Pojetí v lidské podobě..


Toto kotě je proste chytne, uloví a neptá se jestli je to špatně nebo dobře prostě jde a alespoň se pokusí ulovit, i když nemá ani tušení o stím dělat jeho pudy ho ktomu nutí a jeho mysl je ktomu stvořena ,, dělat to co je pro mě dobře´´ Nemá tušení ani že v očích lidí je to špatné a proč taky když jsme tím co udělalo to nejhorší a to že jsme ji nedopřáli prožít čas který měla vyhrazený své rodině..

Toto oči lidské jen stěží vídí :) nechtějí to vidět a nebo jsou už slepé ,, pozor slovo slepe nemylsim slepotu nemocnou,, myslím tím slepotu ovce takového toho nechám to ono stoho něco bude.. )

Lidé totiž své pudy tak dlouho už zaplňují zbytečnostmi,, jak říká pak Dušek Mrtvolama !! i když v jeho výkladu to bylo v pojektí komunikace ja to přikládám i faktu jednání ;).

Tak že samozřejmě velký povyk jeden se toho nechtěl dotknout druhý koukal a litoval mrté zvířátko a druhý řval po dravci co to zase vyvedla...


Vyplývají stoho otázky. Jsme dravci nebo mrtvé zvířata jen si to nechceme připustit ?

Proč vnímáme mrtvolu tak že bychom ji měli litovat ?

Proč viníme dravce z vraždy, když to tak mělo být ?

Pokud si uvědomujeme své bytí zde tak bychom na tyto otázky měli znát odpověd hned.

Toto je jen uryvek abych trošku rozproudil krev bytostem stojícím na místě ;)
Nic není špatné  A také nic neni dobré
Vždy jednáme tak jak chceme pokud to tak není mělibychom.
Situace že to nelze ? Ale lze jen při jiných rozhodnutích.. Vše na vás záleží neni to tak že se stím nedá nic dělat vždy ANO.

Těžké ? CO je těžké ? Složité ? Co je složité ? Není čas ? Co je čas ?

Na vše jedna odpověď a to : Tohle všechno ovládáte vy...  Vše jen takové jaké si to vy uděláte :) pokud si to uděláte těžké :D tak to těžké bude.... Pokud pujdu někam a celou dobu budu přesvěčen o tom že nestíhám :D tak samozřejmě že stíhat nebudu... Poku ale se rozhodnu že všechno bude podle mě a ja udělám ten krok v takové rychlosti jaké já uznám za vhodné tak uvidíte rozdíl v okolí a uvidíte i rozdíl ve vas samotných protože vy jste Bůh svého života Nikdo jiný !!! NIKDO NIKDO NIKDO !!! Jen vy a pokud řeknete že jste musel(a) kvůli někoho jineho nechat toho co vás baví a musel jste jit někam kde vás to nebaví,, tak už  špatným krokem bylo to že jste připustil aby to ,,něco´´ mělo takový vliv na Vas !!! Protože rovnováha je důležitá nikdy není dobré byt zaklestěn(chytnut, zavalen) vahou která není vaše....

Pokud jste se tak rozhodnul(a) tak jste to chteli tím pádem nelze si stěžovat :)

Vše o co chcete přijít nebo čeho chcete dosáhnou je ve vás v nikom jiném , nelze soudit a ani se srovnávat.... Toto je nemožné.

Nelze chtít byt jako ten druhý... i když mutace existují v životě s duší toto není možné,, Mužete souznít s někým ale v tom případě nelze závidět!!!


Takže vyplývá stoho že člověk je jen šelma uzavřená v konvenčním světě a jak socializace postuppovala učili jsme uzavřenost i druhé, klasický postup osob které chcou aby druhý byl na jejich urovni ! takže okolí je srovnáváno druhými a k druhým sdružovány...

,,Svou osobu nepodporující je sociální začleňování jednoduchou formou vysvětleno... ´´

Lidé se tuto vlastnost naučili a postupně si ji tak vyšperkovali.












2 komentáře: